Kokoustiedote 30.5.2024

5.6.2024

Hallitus kokousti 30.5.

  • Olivia kirpputorin pöytätuotto kahdelta viikolta on ollut reilu 50 euroa. Jatkossa pöytää voitaisiin pitää puoli- vuosittain. Tehtävä talkoopisteitä vastaan.
  • Palkintovastaavan tehtävään ei ilmennyt vapaaehtoisia. Päätetään jatkaa hakuaikaa kesäkuun 2024 loppuun saakka.
  • Mattohanke on hyväksytty. Ely- keskuksen rahoituspäätös oli myönteinen ja voimassa 30.6.2025 saakka. Seuraava askelmerkki on mattohanketta edistäneiden ja hankeneuvojan yhteinen tapaaminen. Tapaaminen tiistaina 4.6.2024.
  • Lähiaikoina molemmat keppijalustat ovat hajonneet. Kevyempi keppijalusta on korjattu talkootyönä. Kiitos siitä😊 Paksumpi keppijalusta odottaa vielä korjaustaan. Tämän tehtävän saisi hoitaa talkoopisteitä vastaan.

Lisäksi :

- Hallitus on 2.5.2024 yksimielisesti ilman virallista kokousta päättänyt, että kesäkaudella ohjatun treenipaikan omaavat saavat omatoimisesti treenata kaikkia koiriaan ilman lisäkustannuksia.

- Hallitus on 1.5.2024 yksimielisesti ilman virallista kokousta päättänyt hyväksyä agilityn lajivastaavien ehdotuksen koskien Jerkon ohjaamia treenejä kesäkauden aikana. Näin ollen vapautuneita treenipaikkoja ei tarvitse ilmoittaa treenipuljussa ennenkuin paikalle on tulossa alle 7 osallistujaa.